Κατασκευή Eshop B2B

Αν θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να βελτιώσετε την προβολή, την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις, καθώς ειδικευόμαστε στην κατασκευή eshop B2B για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Στο studio μας παρακολουθούμε καθημερινά το συναρπαστικό χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου B2B που μεγαλώνει συνεχώς. Έτσι σχεδιάζουμε ξεχωριστά θέματα, στοχεύοντας στο βέλτιστο, ξεχωριστό αποτέλεσμα, αλληλεπιδρώντας με εσάς και την επιχείρησή σας, σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος B2B πραγματοποιούνται βάση σύγχρονων τεχνολογιών, οι οποίες εγγυώνται τόσο την αύξηση της επισκεψιμότητας, όσο και των πωλήσεων, παρέχοντας τη δυνατότητα να εξελίξετε τη δραστηριότητα σας οπουδήποτε και αν χρειαστεί, χωρίς καμία δέσμευση.

Βασική μας προτεραιότητα σε κάθε έργο είναι η διαχείριση του eshop Β2Β να μπορεί να γίνεται από εσάς με απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά βήματα, χωρίς να δαπανάτε άσκοπα πολύτιμο χρόνο.

Η εύκολη περιήγηση των υποψήφιων πελατών και οι αυτοματοποιημένες λύσεις, αποτελούν στόχους μας, έτσι ώστε να αυξάνονται οι πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα B2B.

Ειδικότερα, τα οφέλη που προσφέρουμε για την κατασκευή eshop B2B είναι τα εξής

Εξατομικευμένο σχεδιασμό και κατασκευή

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να αντανακλά την ταυτότητά σας και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σας.

Στο studio μας, δίνουμε μεγάλη σημασία στον εξατομικευμένο σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Κατανοούμε τις ανάγκες και δημιουργούμε ένα κατάστημα μοναδικό, το οποίο αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας.

Συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα του εξατομικευμένου σχεδιασμού και κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B είναι τα εξής:

 • Αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand σας: Ένα καλά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βοηθήσει στην προβολή της επιχείρησής και στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας.
 • Βελτιώνει την εμπειρία των πελατών σας: Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το χρήστη προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους πελάτες σας, αυξάνοντας τις πιθανότητες να επιστρέψουν.
 • Καταλύει τις πωλήσεις σας: Ένα αποτελεσματικό ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων και την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.
Κατασκευή ιστοσελίδων

Σύγχρονες τεχνολογίες

Η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B. Οι σύγχρονες τεχνολογίες παρέχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

 • Αυξημένη ασφάλεια: Οι σύγχρονες τεχνολογίες ασφάλειας προσφέρουν προστασία δεδομένων των πελατών και των οικονομικών σας στοιχείων.
 • Βελτιωμένη απόδοση: Αυξάνουν την ταχύτητα και την απόδοση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία στους πελάτες.
 • Ευκολία χρήσης: Οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να κάνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο εύκολο στη χρήση, τόσο για τους πελάτες όσο και για εσάς.

Στο studio μας, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ευκολία χρήσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος Β2Β.

Ευκολία διαχείρισης

Η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Εάν το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολο στη διαχείριση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και να επικεντρωθείτε στις υπόλοιπες επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Στο studio μας, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι εύκολα στη διαχείριση. Χρησιμοποιούμε απλές και κατανοητές διαδικασίες που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το κατάστημά σας με αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτόματες λύσεις

Βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση εργασιών και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Μερικές από τις αυτοματοποιημένες λύσεις που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα περιλαμβάνουν:

 • Αυτόματη αποστολή ειδοποιήσεων
 • Αυτόματη διαχείριση παραγγελιών
 • Αυτόματη διαχείριση αποθέματος
 • Αυτόματη ανάλυση δεδομένων

Οι αυτόματες λύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Τα οφέλη που προσφέρει η κατασκευή eshop είναι πολλά και σημαντικά. Με ένα καλά σχεδιασμένο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Εξατομικευμένες λειτουργίες κατασκευής eshop B2B

Προσθήκη τιμολογιακής πολιτικής

Η τιμολογιακή πολιτική είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B. Σας επιτρέπει να καθορίζετε τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών σας με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών.

Μερικές επιλογές τιμολογιακής πολιτικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα B2B περιλαμβάνουν:

 • Τιμές με βάση την ποσότητα: Αυτή η πολιτική προσφέρει μειώσεις στις τιμές για μεγάλες αγορές.
 • Τιμές με βάση την τοποθεσία: Αυτή η πολιτική προσφέρει διαφορετικές τιμές για πελάτες σε διαφορετικές τοποθεσίες.
 • Τιμές με βάση την εποχή: Αυτή η πολιτική προσφέρει προσφορές και εκπτώσεις συγκεκριμένες εποχές του χρόνου.
 • Τιμές με βάση τον πελάτη: Αυτή η πολιτική προσφέρει τη δυνατότητα να γίνονται διαφορετικές εκπτώσεις ανά πελάτη.

Διαχείριση αποθεμάτων

Η διαχείριση αποθεμάτων είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα επίπεδα αποθέματος των προϊόντων σας και να διασφαλίζετε ότι έχετε πάντα τα προϊόντα που χρειάζονται οι πελάτες σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διαχειριστείτε τα αποθέματα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εσωτερικό σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων ή μια υπηρεσία διαχείρισης αποθεμάτων τρίτου μέρους.

Διαχείριση προϊόντων, brand, κατηγοριών, χαρακτηριστικών και περιεχομένου

Η διαχείριση προϊόντων, brand, κατηγοριών, χαρακτηριστικών και περιεχομένου είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και ενημερωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος B2B.

Με τη διαχείριση αυτών των στοιχείων, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει θετική εμπειρία στους πελάτες.

Αναλυτικές αναφορές και στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας

Συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα για το eshop B2B με το Google Analytics, το Google Search Console και άλλες πλατφόρμες στατιστικών, ώστε να λαμβάνουμε τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

Πάντα σε αλληλεπίδραση μαζί σας, αποκτάμε ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την εφαρμογή, τη συντήρηση και την ανάπτυξη νέων πληροφοριών από τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Αυτοματοποίηση διαχείρισης παραγγελιών και πελατών

Η αυτοματοποίηση διαχείρισης παραγγελιών και πελατών προσφέρει εξοικονόμηση χρόνο, χρημάτων και βελτιστοποιεί την εμπειρία των πελατών.

Με την αυτοματοποίηση εργασιών, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι παραγγελίες των πελατών σας εκτελούνται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διασύνδεση με Skroutz, Google Merchant κ.α.

Η διασύνδεση με πλατφόρμες όπως το Skroutz, το Google Merchant και το BestPrice συμβάλει στην αύξηση των προβολών του ηλεκτρονικού καταστήματος B2B.

Αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στους πελάτες να αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα σε ένα μόνο μέρος.

Διασύνδεση με συστήματα ERP

Η διασύνδεση με συστήματα ERP βελτιστοποιεί τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Με ένα σύστημα ERP παρακολουθείτε τα αποθέματα, τις παραγγελίες, τις πωλήσεις και διαχειρίζεστε άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Διαχείριση χρηστών και εταιρικών λογαριασμών

Η διαχείριση χρηστών και εταιρικών λογαριασμών είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την αποτελεσματική λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B.

Με τη διαχείριση αυτών των λογαριασμών, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες έχουν πρόσβαση στο κατάστημα.

Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες που περιγράψαμε είναι σημαντικά για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα που είναι εύκολο στη χρήση, προσφέρει θετική εμπειρία στους πελάτες σας και αυξάνει τις επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις τους.

Σχεδιασμός και Κατασκευή Eshop Β2Β

Πενταπλασιάστε τις πωλήσεις σας με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!

Η καλύτερη επένδυση για την επιχείρηση σας είτε έχετε φυσικό κατάστημα, είτε ξεκινάτε τώρα, είναι η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρέχοντας διαδικτυακή πρόσβαση στους υποψήφιους πελάτες σας, τους κατευθύνετε να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και να κάνουν την παραγγελία τους πιο γρήγορα και άμεσα.

Στην ODIN Web studio παρέχουμε μοναδικές λύσεις που προσαρμόζονται στα μετρά κάθε επιχείρισης. Η προώθηση του eshop B2B πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές βάση των προτύπων SEO.

Κατασκευή ιστοσελίδας