Κατασκευή Eshop

Γιατί να επιλέξετε κατασκευή eshop στο ODIN Web studio;

Αν θέλετε να αναδείξετε το brand σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις, καθώς ειδικευόμαστε στην κατασκευή eshop για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Στο studio μας παρακολουθούμε καθημερινά το συναρπαστικό χώρο του διαδικτύου που μεγαλώνει συνεχώς. Έτσι σχεδιάζουμε ξεχωριστά θέματα χωρίς να χρησιμοποιούμε έτοιμα, στοχεύοντας στο βέλτιστο, ξεχωριστό αποτέλεσμα, αλληλεπιδρώντας με εσάς και την επιχείρησή σας, σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται βάση σύγχρονων τεχνολογιών, οι οποίες εγγυώνται τόσο την αύξηση της επισκεψιμότητας, όσο και των πωλήσεων, παρέχοντας τη δυνατότητα να εξελίξετε τη δραστηριότητα σας οπουδήποτε και αν χρειαστεί, χωρίς καμία δέσμευση.

Βασική μας προτεραιότητα σε κάθε έργο είναι η διαχείριση του eshop να μπορεί να γίνεται από εσάς με απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά βήματα, χωρίς να δαπανάτε άσκοπα πολύτιμο χρόνο.

Η εύκολη περιήγηση των υποψήφιων πελατών και οι αυτοματοποιημένες λύσεις, αποτελούν στόχους μας, έτσι ώστε να εκτοξεύονται οι πωλήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Δυνατότητες Eshop

Κατασκευή eshop φιλικό προς όλες τις συσκευές

Το eshop προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις συσκευές ώστε να παρέχει ομαλή εμπειρία στους χρήστες. Έτσι με έξυπνο, μοντέρνο, λειτουργικό και γρήγορο σχεδιασμό επιτυγχάνεται αύξηση των πωλήσεων!

Έξυπνο σύστημα Εκπτώσεων

Το σύστημα εκπτώσεων είναι ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο για επιβράβευση μέσω εκπτωτικών ενεργειών. Επιβραβεύστε τους πελάτες σας κερδίζοντας πωλήσεις. 

Σας παρέχουμε σύστημα εκπτώσεων ευέλικτο στις δυνατότητες του. Ενεργοποιήστε έκπτωση σε μεμονωμένα προϊόντα ή σε κατηγορίες προϊόντων ή σε συγκεκριμένους χρήστες.

Εξατομικευμένο UI/UX

Με ένα εξατομικευμένο και σωστά δομημένο UI/UX, το eshop είναι μοντέρνο, οικείο στους χρήστες και εύχρηστο. Αυτό κάνει την εμπειρία των υποψήφιων πελατών πιο άνετη, επιτρέποντας να ολοκληρώσουν την αγορά τους πιο γρήγορα.

Διασύνδεση με ηλεκτρονικά marketplace

Η διασύνδεση με πλατφόρμες όπως το Skroutz, το Google Merchant και το BestPrice συμβάλει στην αύξηση των προβολών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στους πελάτες να αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα σε ένα μόνο μέρος.

Prosarmogi-AMEA-WRC

Προσαρμογή για AMEA κατά τα πρότυπα W2C

Η ανάπτυξη γίνεται με τα πρότυπα WCAG 2.0. Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσα από το εργαλείο WAVE Web, που διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, περιορισμένης κίνησης και φωτοευαισθησίας. 

Διασύνδεση eshop με CRM ή mobile εφαρμογές

Διαθέτουμε πλήθος λύσεων, απλών και αποδοτικών πρακτικών, για τη διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με συστήματα CRM ή mobile εφαρμογών. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση προϊόντων και παραγγελιών που γίνονται καθημερινά. 

CRM

Σχεδιασμός και Κατασκευη Eshop

Πενταπλασιάστε τις πωλήσεις σας με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!
Δε σταματάμε εδώ ...

Έξυπνες καμπάνιες Google Ads

Πρόκειται για μια μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της οποίας μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Ανάλογα το budget, τις λέξεις κλειδιά και τα ποσοστά αναζήτησης, οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των μηχανών αναζήτησης.

Στέλνοντας επισκέπτες στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι προσαρμοσμένες καμπάνιες Google Ads επιτυγχάνουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα, τις νέες παραγγελίες και να προσεγγίσουν επιθυμητούς υποψήφιους πελάτες.

Έξυπνες καμπάνιες Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί σε μια εικονική αγορά όπου οι εταιρείες πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες,που παραδοσιακά θα πωλούσαν πρόσωπο με πρόσωπο, ηλεκτρονικά πλέον.

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Social Media, γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν τραβήξει την προσοχή μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες τα χρησιμοποιήσουν ως ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και τις νέες παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Τεχνικές Remarketing

Το Remarketing μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλλετε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφθεί παλιότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για παράδειγμα, όταν οι χρήστες εγκαταλείπουν ένα eshop χωρίς να αγοράσουν, το remarketing σας βοηθά να επανασυνδεθείτε μαζί τους, δείχνοντας σχετικές διαφημίσεις καθώς περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά ή καθώς κάνουν αναζήτηση στο Google.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί το eshop για να στοχεύσετε σε επαναληπτική αγορά.

Διασύνδεση με πλατφόρμα Εmail Μarketing

Με το email marketing μπορείτε να στέλνετε μαζικά e-mail που αφορούν προωθητικές ενέργειες, προσφορές και ενημερώσεις σχετικά με την επιχείρηση ή επερχόμενα events.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί και συμπληρώσει τη φόρμα newsletter στο eshop σας, για να δημιουργήσετε κοινό για επαναληπτική αγορά.

email-marketing
Κατασκευή eshop

Βελτιστοποίηση SEO

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορούν να ανεβάσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πάνω από των ανταγωνιστών, αρκεί να γίνουν σωστά όλα τα βήματα.

Στην ODIN Web studio διασφαλίζουμε ότι το eshop διαθέτει ένα μοναδικό και σύγχρονο περιβάλλον που προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες ανάλυσης, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στο eshop.

Ανάλυση επισκεψιμότητας

Συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα με το Google Analytics, το Google Search Console και άλλες πλατφόρμες στατιστικών, ώστε να λαμβάνουμε τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

Πάντα σε αλληλεπίδραση μαζί σας, αποκτάμε ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την εφαρμογή, τη συντήρηση και την ανάπτυξη νέων πληροφοριών από τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Σχεδιασμός και Κατασκευη Eshop

Πενταπλασιάστε τις πωλήσεις σας με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!
Κατασκευή ιστοσελίδας

Η καλύτερη επένδυση για την επιχείρηση σας είτε έχετε φυσικό κατάστημα, είτε ξεκινάτε τώρα, είναι η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρέχοντας διαδικτυακή πρόσβαση στους υποψήφιους πελάτες σας, τους κατευθύνετε να μάθουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και να κάνουν την παραγγελία τους πιο γρήγορα και α΄μεσα.

Στην ODIN Web studio παρέχουμε μοναδικές λύσεις που προσαρμόζονται στα μετρά κάθε επιχείρισης. Γνωρίζοντας ότι η σωστή προώθηση ενός eshop είναι πολύ σημαντική, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές βάση των προτύπων SEO.

Έργα κατασκευή eshop