Κατασκευή ιστοσελίδων

Γιατί να επιλέξετε κατασκευή ιστοσελίδων στο ODIN Web studio;

Στο studio μας ο σχεδιασμός ιστοσελίδων επιτυγχάνεται με στόχο τόσο την κορυφή των μηχανών αναζήτησης, όσο και την αύξηση της επισκεψιμότητας, εξασφαλίζοντας περισσότερες πωλήσεις.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό, η κατασκευή ιστοσελίδων να πραγματοποιείται με γνώμονα τους ανωτέρω στόχους, για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός σε κάθε έργο, το responsive design και η δημιουργία πρωτότυπων δικών μας themes, χωρίς να χρησιμοποιούμε έτοιμα, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κατασκευής ιστοσελίδων στο ODIN Web studio.

Ο τεχνικός τομέας των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε συνδυάζει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Βασική προτεραιότητα είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με άριστο τεχνικό τομέα και εγγυημένη απόδοση.

Κατασκευή ιστοσελίδων ODIN Web studio

Η καλύτερη επένδυση για την επιχείρηση σας είναι η κατασκευή ιστοσελίδας. Παρέχοντας διαδικτυακή πρόσβαση στους υποψήφιους πελάτες σας, τους κατευθύνετε να μάθουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, καθώς και να επισκεφθούν το φυσικό σας χώρο.

Στην ODIN Web studio παρέχουμε μοναδικές λύσεις που προσαρμόζονται στα μετρά κάθε επιχείρισης. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η σωστή προώθηση, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές βάση των προτύπων SEO.

Δυνατότητες Ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας φιλική προς όλες τις συσκευές

Η ιστοσελίδα προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις συσκευές ώστε να παρέχει ομαλή εμπειρία στους χρήστες. Έτσι με έξυπνο, μοντέρνο, λειτουργικό και γρήγορο σχεδιασμό επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση και η αναγνωρισιμότητα του brand σας!

Φόρμες ενδιαφέροντος και επικοινωνίας

Σε κάθε ιστοσελίδα υπάρχει έστω μια φόρμα επικοινωνίας. Σχεδιάζουμε φόρμες φιλικές προς τους χρήστες, από την πιο απλή δομή έως και την πιο σύνθετη λογική υπό όρους (conditional logic).

Εξατομικευμένο UI/UX

Με ένα εξατομικευμένο και σωστά δομημένο UI/UX, ο ιστότοπος είναι μοντέρνος, οικείος στους χρήστες και εύχρηστος. Αυτό κάνει την εμπειρία των υποψήφιων πελατών πιο άνετη, επιτρέποντας τη γρήγορη επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή φόρμας.

Προσαρμογή για AMEA κατά τα πρότυπα W2C

Η ανάπτυξη γίνεται με τα πρότυπα WCAG 2.0. Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσα από το εργαλείο WAVE Web, που διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, περιορισμένης κίνησης και φωτοευαισθησίας. 

Prosarmogi-AMEA-WRC

Θέλετε παραπάνω από την ιστοσελίδα σας;

Δείτε παρακάτω επιπλέον λειτουργίες & οργανώστε τη δικής σας ιστοσελίδα.
Αν χρειάζεστε βοήθεια είμαστε εδώ να σας συμβουλεύσουμε.

Έξυπνες καμπάνιες Google Ads

Πρόκειται για μια μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της οποίας μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Ανάλογα το budget, τις λέξεις κλειδιά και τα ποσοστά αναζήτησης, οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των μηχανών αναζήτησης.

Στέλνοντας επισκέπτες στον ιστότοπό σας, οι προσαρμοσμένες καμπάνιες Google Ads αυξάνουν την επισκεψιμότητα και προσεγγίζουν τους επιθυμητούς υποψήφιους πελάτες. 

Έξυπνες καμπάνιες Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί σε μια εικονική αγορά, όπου οι επιχειρήσεις πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες, που παραδοσιακά θα πωλούσαν πρόσωπο με πρόσωπο, ηλεκτρονικά πλέον.

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Social Media, γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν τραβήξει την προσοχή μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες τα χρησιμοποιήσουν ως ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο διαφήμισης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Τεχνικές Remarketing

Το Remarketing μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλλετε διαφημίσεις σε άτομα που έχουν επισκεφθεί παλιότερα τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, όταν οι χρήστες εγκαταλείπουν έναν ιστότοπό χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια (π.χ. να συμπληρώσουν κα΄ποια φόρμα κ.α.), το remarketing σας βοηθά να επανασυνδεθείτε μαζί τους, δείχνοντας σχετικές διαφημίσεις καθώς περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά ή καθώς κάνουν αναζήτηση στο Google.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί τον ιστότοπό σας για να στοχεύσετε σε επαναληπτική επίσκεψη.

Διασύνδεση με πλατφόρμα Εmail Μarketing

Με το email marketing μπορείτε να στέλνετε μαζικά e-mail που αφορούν προωθητικές ενέργειες, προσφορές και ενημερώσεις σχετικά με την επιχείρηση ή επερχόμενα events.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίστες με τα άτομα που έχουν επισκεφθεί και συμπληρώσει τη φόρμα newsletter στην ιστοσελίδα σας, για να δημιουργήσετε κοινό για επαναληπτική επίσκεψη.

email-marketing
Κατασκευή eshop

Βελτιστοποίηση SEO

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορούν να ανεβάσουν τον ιστότοπό σας πάνω από των ανταγωνιστών. 

Στην ODIN web studio διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπος διαθέτει ένα μοναδικό και σύγχρονο περιβάλλον που προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου. Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες ανάλυσης, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο σε έναν ιστότοπο.

Ανάλυση επισκεψιμότητας

Συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα με το Google Analytics, το Google Search Console και άλλες πλατφόρμες στατιστικών, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Πάντα σε αλληλεπίδραση μαζί σας, αποκτάμε ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για την εφαρμογή, τη συντήρηση και την ανάπτυξη νέων πληροφοριών από τα δεδομένα που συλλέγουμε.

Kατασκευη Iστοσελίδων και eshop

Αν θέλετε και εσείς μια αποτελεσματική, γρήγορη & μοντέρνα ιστοσελίδα θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

Έργα κατασκευής ιστοσελίδων