Υποστήριξη ιστοσελίδων & eshop

Μια προαιρετική αλλά σημαντική υπηρεσία!

Η κατασκευή ιστοσελίδων & eshop αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες στον κόσμο του διαδικτύου. Ωστόσο, μια ιστοσελίδα απαιτεί συνεχή προσοχή, αναβάθμιση και συντήρηση για να παραμένει ενημερωμένη, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και να προσελκύει νέους πελάτες στην επιχείρηση.

Μια παρατημένη ιστοσελίδα με σφάλματα, δύσχρηστη, χωρίς ενημερωμένο υλικό δημιουργεί αρνητική εντύπωση στους επισκέπτες και χαμηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

 

Η συντήρηση και η υποστήριξη ιστοσελίδων & eshop, αν και είναι προαιρετικές υπηρεσίες, αποτελούν ουσιαστικούς παράγοντες για την επιτυχία στον ψηφιακό κόσμο. Στην ODIN Web studio προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης ιστοσελίδων & eshop με στόχο τη βελτίωση της απόδοσής τους.

Δεν έχεις υποστήριξη και συντήρηση ιστοσελίδας;
Επικοινώνησε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συντήρηση ιστοσελίδας & eshop

Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας απαιτεί στρατηγική σχεδίαση, τεχνικές γνώσεις και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Στην ODIN Web studio αναλαμβάνουμε τη συντήρηση όλων των τεχνικών και λειτουργικών σημείων της ιστοσελίδας σας, από την ενημέρωση και βελτίωση του λογισμικού μέχρι τη διαχείριση των αναβαθμίσεων και των αντιγράφων ασφαλείας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, ειδικευόμαστε στη συντήρηση και ανάπτυξη eshop, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα λειτουργικό και ελκυστικό για τους πελάτες σας.

Επιγραμματικά η συντήρηση ιστοσελίδων ή eshop περιλαμβάνει:

  • Αναβαθμίσεις πλατφόρμας WordPress και ενημέρωση προσθέτων: Η πλατφόρμα WordPress & τα πρόσθετα που χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος συνεχώς αναβαθμίζονται με νέες λειτουργίες. Η ενημέρωσή τους είναι απαραίτητη για να παραμένουν συμβατά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Βελτιστοποίηση πηγαίου κώδικα: Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η μείωση του χρόνου φόρτωσης, η αύξηση της ασφάλειας και η αποφυγή σημείων που επηρεάζουν αρνητικά την ιστοσελίδα.
  • Παρακολούθηση και έλεγχος απόδοσης: Συνεχή παρακολούθηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων του ιστότοπου για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.
  • Αντίγραφα ασφαλείας (backups): Η τήρηση αντιγράφων ασφαλείας είναι κρίσιμη, καθώς μπορούν να αποτελέσουν την αποκατάσταση της ιστοσελίδας σε περίπτωση προβλήματος ή σφάλματος.
  • Έλεγχος και αντικατάσταση σπασμένων συνδέσμων: Ο έλεγχος και η αντικατάσταση σπασμένων συνδέσμων είναι σημαντικοί για τη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

 

Διαχείριση Περιεχομένου

Η διαχείριση περιεχομένου περιλαμβάνει την προσθήκη, αφαίρεση και επεξεργασία κειμένων και φωτογραφιών σε μια ιστοσελίδα, την τροποποίηση των λέξεων-κλειδιών βάση των αναγκών, τη διαχείριση προϊόντων και κατηγοριών, αν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα και γενικά τη βελτίωση της εμφάνισής τους.

Στην ODIN Web studio προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με το εύρος των εργασιών που πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα ή το eshop σας.

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε την ιστοσελίδα και το eshop σας σε άριστη κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας.